Verkoop

local for local

Onze aardbeien worden speciaal voor u, op bestelling geplukt. Zo krijgt u, als klant een dagvers product. Onze aardbeien worden geplukt in een eigen verpakking. De consument kan zien waar de aardbeien vandaan komen en wie de teler achter het product is. Minimale afname is twee keer per week, maar iedere dag vers is nog beter!!! Heeft u interesse in onze Westlandse aardbeien, neemt u dan even contact.

                                                  Jaco en Sandra

Particulieren

Vanuit onze vitaminerijke snackmuur kunnen particulieren ook Westlandse aardbeien en onze Westlandse aardbeienbeleg (jam) kopen. De automaat is geopend tijdens de oogstperiodes. Iedere dag wordt de automaat gevuld met dagverse aardbeien, keuze uit twee soorten aardbeien. Klasse 1 aardbeien, dit zijn mooie vruchten en een aantal dagen houdbaar, in de koeling. Klasse 2 aardbeien, zijn de mindere vruchten van de plant, ze missen een kroontje, hebben een deukje/scheurtje. Hierdoor is de houdbaarheid minder en het beste is om deze vruchten dezelfde dag te consumeren. Westlandse aardbeienbeleg wordt ook vanuit de automaat verkocht. Aardbeienbeleg heeft veel minder suiker dan jam vandaar de naam. Heel zuiver met meer dan 80 % vrucht, GEEN kleur/geur en smaakstoffen toegevoegd. U vindt hele aardbeien in het beleg. Bij openen van de pot, even goed doorroeren en altijd een schoon mes of lepel gebruiken. Na openen, beperkt houdbaar, denk aan een paar weken.

jaar in beeld foto,s 069.

 

De automaat is GESLOTEN!!!

 

Vanaf half april kunnen we weer aardbeien plukken van de voorjaarsteelt.
Wilt u een berichtje ontvangen als de automaat weer open gaat, meldt u zich dan even aan, onder het kopje aanmelden op de homepage.
Als de automaat weer open gaat  dan ontvangt u een berichtje.

Of kijk even onder het “kopje” webshop.

De aardbeienplanten gaan de winterrust in, alle oude bladeren worden uitgevouwen en in januari afgeknipt.
In februari wordt de kas weer rustig verwarmd en gaat de plant weer groeien, de maand maart staat in het teken van trossen doorhalen.
Vanaf half april zullen de eerste aardbeien weer rijp zijn om te oogsten, dan gaat de automaat weer open.

Eind juli gaan wij nieuwe aardbeienplanten poten, vanaf de 3de week van september kunnen we daar weer aardbeien van oogsten.
Wilt u een berichtje ontvangen wanneer de verkoop start en eindigt, stuurt u dan een mailtje naar: info@westlandseaardbei.nl.

Handel

Onze Westlandse aardbeien zijn zeer geschikt voor export. De aardbeien, die geplukt worden  in een eigen verpakking, worden op bestelling geoogst. Wij oogsten onze aardbeien rood, dus rijp. Door rijp te oogsten zijn ze zeer smaakvol,  het is wel belangrijk korte lijnen te hebben ca. transport, maar is zeker mogelijk ! Wij willen graag weten wie de eindklant is, zo kunnen we inspelen op de vraag van de klant en het leveren van een goed product. Wilt u meer informatie neemt u even contact op, zie contact. Jaco en Sandra