Verkoop

Local for local

Onze aardbeien worden speciaal voor u, op bestelling geplukt. Zo krijgt u, als klant dagverse aardbeien, die gerijpt zijn aan de plant. En dat proeft u en uw klanten zeker! De plant zorgt de laatste dagen dat de suikers bij de vruchten komen.  Onze aardbeien worden geplukt in een eigen verpakking, de consument kan zien waar de aardbeien vandaan komen en wie de teler achter het product is. Minimale afname is twee keer per week, maar iedere dag vers is uiteraard nog beter!!!
Heeft u een supermarkt of speciaalzaak, dan is ons concept misschien ook interessant voor u, neem gerust even contact op wat de mogelijkheden zijn.
Jaco      : 06-53175043
Sandra : 06-37231493

Particulieren

Vanuit onze vitaminerijke snackmuur kunnen particulieren ook Westlandse aardbeien en onze Westlandse aardbeienbeleg (jam) kopen. De automaat is geopend tijdens de oogstperiodes. Iedere dag wordt de automaat gevuld met dagverse aardbeien, keuze uit twee soorten aardbeien. Klasse 1 aardbeien, dit zijn mooie vruchten en een aantal dagen houdbaar, in de koeling. Klasse 2 aardbeien, zijn de mindere vruchten van de plant, ze missen een kroontje, hebben een deukje/scheurtje. Hierdoor is de houdbaarheid minder en het beste is om deze vruchten dezelfde dag te consumeren.
Van onze Westlandse aardbeien maken wij ook een Westlandse aardbeienbeleg, een Westlandse aardbeien limonadesiroop en er wordt een Westlandse aardbeienlikeurette gemaakt. Al onze producten hebben het hoofdbestanddeel aardbeien, puur en zuiver!
Aardbeienbeleg heeft veel minder suiker dan jam vandaar de naam. Heel zuiver met meer dan 80 % vrucht, GEEN kleur/geur en smaakstoffen toegevoegd. U vindt hele aardbeien in het beleg. Bij openen van de pot, even goed doorroeren en altijd een schoon mes of lepel gebruiken.
De aardbeien limonadesiroop bestaat uit: sap van de aardbeien weinig suiker en GEEN kleur/geur en smaakstoffen toegevoegd. Voor een halve liter limonadesiroop gebruiken wij 750 gram aardbeien, dus heel zuiver! Na openen, beperkt houdbaar, denk aan 2 weken in de koeling.
De beleg en siroop worden ook vanuit de automaat gekocht, u kunt ze los kopen, maar ook als een cadeauverpakking.

Voor likeurette  kunt u  even aanbellen bij de automaat, of even telefonisch contact opnemen of via de webshop bestellen, zie kopje op onze site.

.

 

De automaat is OPEN !!!
Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag: 8.00 – 18.00
Zaterdag:                        8.00 – !7.00
Zondag:                           9.00 – 17.00

Wilt u een mailtje ontvangen wanneer de verkoop begint en eindigt ?
Meldt u zich even aan bij: info/aanmelden, u ontvangt dan een mailtje aan het begin en het einde van de oogstperiode.

Handel

Onze Westlandse aardbeien zijn zeer geschikt voor export. De aardbeien, die geplukt worden  in een eigen verpakking, worden op bestelling geoogst. Wij oogsten onze aardbeien rood, dus rijp. Door rijp te oogsten zijn ze zeer smaakvol,  het is wel belangrijk korte lijnen te hebben ca. transport, maar is zeker mogelijk ! Wij willen graag weten wie de eindklant is, zo kunnen we inspelen op de vraag van de klant en het leveren van een goed product. Wilt u meer informatie neemt u even contact op, zie contact.