Contact

Wilt u een bericht ontvangen wanneer de verkoop van onze aardbeien start en eindigt, vul hieronder uw mail adres in en wij houden u op de hoogte!

Kwekerij de Westlandse Aardbei is gevestigd aan de
Maasdijk 73a te 's-Gravenzande

 

Westland, het hart van de Nederlandse tuinbouw, daar waar overheerlijke gezonde mooie producten worden geteeld.

Onze kas is 23.000 groot en is ingericht om aardbeien te kunnen telen. Wij telen op hangende teeltgoten, de aardbeien groeien op hoogte, zodat ze vrij van de grond zijn en wij ze makkelijk kunnen oogsten. 

De verkoop van onze aardbeien doen wij (Jaco en Sandra) zelf en voor 85% worden ze in een straal van 50 kilometer verkocht.

Tijdens de twee oogstperiodes verkopen wij ook onze Westandse aardbeien bij ons bedrijf. In het voorjaar start de verkoop ongeveer van half april en loopt tot  begin-half juni, in het najaar ongeveer van half september tot half december.  We telen in de kas, maar  ook wij zijn van de natuur afhankelijk, exacte datums kunnen we ook niet aangeven. 

Interesse in  ons  bedrijf, volg ons op  Facebook, Instagram en LinkedIn. Wil je  een mailtje  ontvangen, wanneer  de verkoop start en eindigt vanuit de automaat, vul dan onderaan deze pagina uw email-adres in bij aanmelden.