Route naar verwennerij

Waar en wie

Westlandse aardbeien groeien in een kas, welke een omvang heeft van 23.000 meter en Maasdijk 73a te ‘s-Gravenzande gevestigd is, een dorpskern van gemeente Westland. Sinds 2004 telen wij: Jaco en Sandra Huysman met heel veel plezier aardbeien onder glas. Het ras Elsanta wat wij telen heeft  twee oogstperiodes, in en rond die tijd is het erg druk.  De aardbeienteelt is een heel arbeidsintensieve teelt, alles gebeurd nog met de hand. In de loop der jaren  hebben wij een heel fijn en goed team kunnen vormen, zij ondersteunen ons in en rond de oogstperiodes. 

Onze aardbeien laten wij aan de plant rijpen, de plant moet tenslotte zorgen dat de suikers bij de vruchten komen. Het komt zeker de smaak ten goede, echter moet je wel zorgen voor korte afzetlijnen. Wij verkopen onze aardbeien voor  85% op concept basis in een straal van 50 kilometer. Naast vers aan de plant gerijpte aardbeien hoort bij het concept een exclusiviteit van verkoop, is er één verkooppunt in een dorpskern en er is  het hele jaar een vaste prijs voor alle klanten. 

In en rond Westland worden onze aardbeien in supermarkten en speciaalzaken verkocht, deze winkels kunnen  6 dagen per week voorzien worden van dagvers geoogste aardbeien. Winkels die een stuk verder gevestigd zijn worden 3 keer per week bevoorraad. De groentechef of de eigenaar van de betreffende winkel geeft de bestelling ‘s middags aan ons door en de volgende ochtend worden de aardbeien geplukt en geleverd.  Na het oogsten worden de kisten met aardbeien op de rolcontainer van de  betreffende winkel gezet,  ze worden  geladen en direct met eigen vervoer getransporteerd naar de  winkel, super vers dus! Door de korte afzetlijnen, koopt u super vers geoogste aardbeien en heeft de retailer geen derving. Daarnaast  hebben we een fust regeling, de houten kisten waar de aardbeien in geleverd worden, kunnen mits ze schoon en netjes zijn een aantal keer worden gebruikt. De kist hoeft niet verrekend te worden en de retailer heeft geen afval, wat het milieu  ten goede komt.

 

 

Wij plukken, jij proeft.

De Automaat is open!!!

Openingstijden dit seizoen: 

Maandag t/m vrijdag:
8.00 tot 19.00
Zaterdag:
8.00 tot 17.00
Zondag:
9.00 tot 17.00

Wilt u bericht ontvangen wanneer de automaat weer open gaat, meldt u dan aan voor de nieuwsbrief. ( enkel een bericht wanneer verkoop start en eindigt)

In de oogstperiodes verkopen wij bij ons bedrijf, onze vers geoogste Westlandse aardbeien. Het is letterlijk oogsten en direct verkopen! Vanuit onze verkoopautomaten worden aardbeien per bakje, meerdere bakjes, zelfs hele doosjes waar 10 bakjes in staan verkocht.  Maar we doen meer: we maken ook  van onze aardbeien een Westlandse aardbeienbeleg en een siroop. Deze producten bevatten weinig toegevoegde suikers en  bevatten geen toegevoegde kleur-geur-smaakstoffen en E nummers, deze producten worden ook verkocht vanuit de automaat verkocht.

Naast de beleg en siroop wordt er ook een Westlandse likeurette gemaakt, rijk gevuld met verse Westlandse aardbeien. Open de fles en de geur van gerijpte aardbeien komt je tegemoet. Proef en je ervaart dat deze likeurette minder zoet is. Interesse in de likeurette, is de automaat open bel dan even aan of bestel via de webshop. Uiteraard kan je ons ook altijd even contacten als de automaat gesloten is of als je grotere aantallen wilt voor bijvoorbeeld relatiegeschenken,zie contactgegevens.

naarP verwennerij

Groeien-plukken- verwerken tot pure verwennerij

Westlandse aardbeien: gerijpt aan de plant, met zorg geplukt en verwerkt in onze pure verwennerij cadeaugeschenken.

Westlandse aardbeienproducten zitten vol aardbeien, gemaakt met weinig toegevoegde suikers en geen toevoegingen van geur, kleur, smaakstoffen en geen toegevoegde e nummers. 

Voor pure Westlandse verwennerij aardbeien cadeaugeschenken, zie onze webshop.

Bloemen-rijpen-plukken-bezorgen en verkopen